Iznajmljivanje Apartmana Makarska

Iznajmljivanje Apartmana Makarska

 

Booking Makarska Apartmani

 

 

 

Booking i iznajmljivanje apartmana i privatnog smještaja na Makarskoj Rivijeri! Smještaj u Makarskoj, privatne sobe, apartmani za iznajmljivanje, puno fotografija, detaljni opisi s recenzijama gostiju i online rezervacijom! ..gdje …

 

 

Iznajmljujemo Vaše nekretnine na području Makarske Rivijere!

 

 

Želite u toplu i atraktivno Dalmaciju? Ili želite provesti svoj odmor na jednom od hrvatskih otoka?

Siesta turistička agencija iz Makarske organizira transfere po srednjoj Dalmaciji, sa splitskog aerodroma do odredišta na Makarskoj rivijeri. Nudimo i transfere sa zadarskog i dubrovačkog aerodroma do Makarske rivijere.

Nudimo široku paletu izleta po Jadranu u suradnji sa svojim partnerima, turističkim agencijama Atlas i Tip Extreme. Za vrijeme trajanja turističke sezone, od travnja do studenog, posjetitelji Makarske rivijere mogu birati iz široke palete izleta. Tako nudimo izlete iz Atlasovog programa (bez dodatne provizije za posredovanje) za Dubrovnik, Split i Trogir, NP Krka, NP Plitvička jezera, Omiš, Mostar, Sarajevo.

Makarska turistička agencija Tip Extreme specijalizirala se za dva izleta i to Park prirode Biokovo i Imotski, pitoreskni gradić u Zagori. SIESTA samostalno organizira izlete po Jadranu za manje grupe gostiju za Međugorje, Split i Mostar, a u jesenskom, zimskom i proljetnom periodu organiziramo i višednevne izlete na širem području regije. Osiguravamo vam nezaboravno iskustvo uz naša jeftina putovanja po Jadranu i okolici.

 

 

SIESTA Turistička Agencija Makarska

Adresa: Ante Starčevića 36 Makarska HR
Telefon: +385 (0) 21 611 611
Mobitel: +385 (0) 99 221 2907
E-mail: [email protected]
WWW: https://www.siesta.hr

 

 

 

 

Realitica Nekretnine
Member
Realitica