Stanovi Prodaja Makarska Nekretnine

Samostojeća Nedovršena Kuća Brela

KBR62 6 Soba 7 Kupaona 4 Garaze 380,08 m2

Kontaktirajte Agenta

Prodaje se nedovršena samostojeća kuća u Brelima sa pogledom na more.

Prodaje se kuća roh-bau od 380,08 m2 na parceli od 392 m2. Nalazi se u mirnu i tihu okruženju što omogućava maksimalnu privatnost. Sa svih etaža pruža se otvoren pogled na more od 180 °. Sastoji se od suterena, prizemlja i kata sa galerijom.

U suterenu se nalazi garaža za 4 automobila, prostorija za centralno grijanje, vinski podrum i još jedne ostave. Na prizemlju se nalaze poslovni prostor od 25 m2 (mogućnost da se uredi u apartman ili da se pripoji stanu odmah do), te dvosoban stan od 125 m2 (dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, wc, hodnik, kuhinje sa tpezarijom, dnevni boravak i južni balkon. Na prvom katu nalaze se još dva apartmana (jednosoban i dvosoban sa pripadajućim galerijama gdje se mogu napraviti dodatne prostorije i sl.) Parcela je omeđena zidovima te je vlasnik ostavio mjesta za bazen. 

Sa sjeverne strane ima dovoljno mjesta za još nekoliko automobila. Na kući su postavljeni svi vanjski pvc otvori, a odrađena je struja i voda! Kuća je projektirana tako da kupcu ostavlja mogućnost da to bude ili kuća sa apartmanima ili kuća kao jedna jedinica. 

Za dovršiti kuću po sistemu “ključ u ruke” potrebno je oko 350-400 eur/m2 (cca 175.000 eura).

Agencijska provizija iznosi 3% na dogovorenu cijenu!

Kod: KBR62

 

 

 Riva 400 m  Centar 400 m  Plaža 400 m

 

 

Vaše Ime (obvezno)

Vaš Email (obvezno)

Kontakt Broj (obvezno)

Vaša poruka

Printaj Printaj

   

Realitica Nekretnine
Member
Realitica