O Nama

O Nama

Stanovi i kuće prodaja Makarska Rivijera

Adriatic Homes je agencija za promet nekretnina. Prodaja stanova, kuća i nekretnina na Makarskoj Rivijeri nije jedino što radimo za naše klijente. Mi dizajniramo i sudjelujemo u marketingu i oglašavanju. Za funkcioniranje našeg poslovanja, pružamo niz učinkovitih sredstava za dodatne usluge: osiguranja, čišćenjem nekretnina, knjigovodstvom, projektiranjem, etažiranjem, konzaltingom, itd…
Dio smo razvijene tržišne mreže te kroz suradnju s najboljim predstavnicima malih i srednjih poduzeća u regiji, ostvarujemo naše usluge kako bi bile kompletne. Iznajmljujemo automobile i plovila, organiziramo transfere i pješačke ture, posjete najboljima ustanovama za zdravlje i ljepotu.
Na našim stranicama ćete naći katalog nekretnina za prodaju te će moći vidjeti naše gotove dizajn projekte ili nacrte, prošireni opis dodatnih usluga ili jednostavno uživajte u zadivljujućem pogledu Hrvatske te svakako pročitajte korisne informacije o Hrvatskoj.

Adriatic Homes. San ima svoju adresu. ®

Mi često koristimo vlastiti slogan kao temelj našeg klijentskog rada. I doista, želja nam je da ispunimo snove koje bi mogle biti materijalizirane u prekrasnim prostranim apartmanima, kuća sa uređenim vrtovima, raskošnim villama, mini-hotelima s vlastitim wellness&spa i kozmetičkim linijama je ključna motivacija za naše poslovane aktivnosti.

 

 

Stanovi Makarska Prodaja, Kuće Makarska Prodaja, Nekretnine Makarska,

 OBRACANJE DIREKTORA KOMPANIJE

“S obzirom današnje investicijske privlačnosti i tržišta nekretnina u Hrvatskoj vrlo je važno za našu agenciju Adriatic Homes stvaranje visoko kvalitetnog prilagođenog proizvoda – multi usluga te pune podrške našim klijentima zainteresiranim za ulaganjima u regiji.
Nakon analize prednosti i nedostaka svih poslovnih modela na danasnjem tržištu, te dodavanja visokih moralnih načela i želja da budemo korisni za današnje pronicljive potrošače, identificirali smo glavne i najučinkovitijie alate za B2C i B2B interakcije. Spremni smo ponuditi našim kupcima cijelu liniju usluga koja pokriva sve faze investiranja i slijedeće realizacije nekretnine u Hrvatskoj.
Misija tvrtke Adriatic Homes je stvaranje civiliziranog tržišta koje zadovoljavaju međunarodne standarde te im odgovaraju.
Do danas, tim Adriatic Homes uz glavnu djelatnost kompanije, oduševljeno sudjeluje u development i dizajn – projektima, ne zaboravljajući svoj primaran cilj a to je održavanje kvalitete usluga, visoke kulture financijskih odnosa i normi poslovne etike.”

S poštovanjem,

Joško Ravlić ,
Poslovni partner,
Komercijalni direktor Adriatic Homes.

 

Dobrodošli u naš ofis u Makarskoj!

 

Realitica Nekretnine
Member
Realitica