O Hrvatskoj

O Hrvatskoj

HRVATSKA

 

 

Prodaja nekretnina u Hrvatkoj. Hrvatska je poznata po četiri tisuće kilometara obale i stjenovitim i slikovitim uvalama te mnogo netaknute pješčane plaže. Mnogim Hrvatskim plažama dodjeljena je “Plava zastava” – kao počasni znak za čistoću okoliša i mora.

U Hrvatskoj postoje dvije klimatske zone: umjerena kontinentalna koja dominira na kontinentalnom dijelu Hrvatske i Jadranska – ugodna mediteranska klima s obiljem sunčanih dana, suha i vruća ljeta, blage i vlažne zime. Najbolje vrijeme za opuštanje – svibanj i rujan. Sezona kupanja u Hrvatskoj traje od sredine lipnja do početka listopada.

 

 

 

Jadran – najbolje mjesto za jedrenje, možete iznajmiti čamac ili jahtu. Otok Brač te poluotok Pelješac će Vam sigurno osigurati izvrsne mogućnosti za surfanje i jedrenje a opremu možete iznajmiti u gotovo svakom hotelu.
.
.
Moru bude tako čisto i prozirno da se Hrvatska s pravom se smatra jednom od najboljih zemalja za ronjenje.
.
Ljubiteljima izleta će svakako biti zanimljiv obilazak starih samostana, crkvi, starih ruševina, povijesnih i arheoloških muzeja u Zagrebu, Rovinju, Poreču i Splitu. Prekrasna priroda jadranske obale, niske cijene i odlična usluga – to je ono što Hrvatska ima!

 

 

 

Nekretnine Makarska Stanovi prodaja

Ville prodaja Nekretnine Makarska

Nekretnine sa vlastitom bazenom

Nekretnine cjenom do 100 000 eura

O Baska Vode
O Brelima
O Makarskoj
O nasoj agenciji

Realitica Nekretnine
Member
Realitica