Stanovi Prodaja Makarska Nekretnine

Nedovršena Kuća Sa Bazenom Prodaja

KP4 4 Soba 3 Kupaona 280 m2

Kontaktirajte Agenta

Prodajemo nedovršenu kuću sa bazenom u Gornjoj Podgori sa otvorenim pogledom na rubu građevinske zone!

 

Prodajemo kuću od 280m2 na parceli od 501 m2 u prirodi koje niko nikada ne može zakloniti. Sastoji se od:

SUTEREN: konoba od 20 m2 sa zasebnim ulazom.

PRIZEMLJE: glavni ulaz, otvoren dnevni boravak, kuhinja i blagovaonica (zajedno 60m2), spremište, kupaona, poveća vanjska terasa sa bazenom sa konobom

KAT: stepeništem se penje do kata gdje se nalaze tri spavaće sobe od kojih je jedna sa zasebnom kupaonom, dok se iz dvije sobe izlazi na zajedničku kupaonu i južna terasa. Sve tri sobe imaju otvoren pogled na more i otoke iz kreveta.

VISKOKO POTKROVLJE: Na visokom potkrovlju je jedna spavaća soba sa zasebnom kupaonom sa velikom kupaonom iz koje se može izaći na malu terasu. Iz ove sobe je također otvoren pogled na more i otoke te se izlazi na jednu veliku terasu od 27m2, sa koje je se pruža pogled od 360°.

Udaljenost do plaže je cca 4 kilometra. Ovu nekretninu je moguće kupiti u fazi “ključ u ruke” za 540.000 eura. U tom slučaju kuća će se završiti na način da će biti će biti kompletno obložena kamenom “Sv. Petar”, sa kamenim ogradama, mediteranskom kupom, preljevni bazen sa keramikom, potpunom automatikom, uv lampom, toplinskom pumpom za zagrijavanje vode, dvije rgb led lampe i vodopadom koji izvire iz stijena poviše bazena i sliva se u bazen kao i zaobljenim stjepenicama. Grijanje kuće je u svim prostorijama podno a hlađenje je preko ventilokonvektora sve preko dizalice topline i solarnog sustava za toplu vodu. Potpuno automatizirani sustav biopročistača za otpadne vode i kanalizaciju. Unutrašnji zidovi će djelimično biti obloženi kamenim pločama a ostatak kao stari žbukani zid u dvije boje. Mogućnost odabira materijala po vlastitim željama.

Pogled od Splita do Pelješca i u pozadini Biokovo. Mogućnost kupnje dodatnog zemljišta u krugu kuće!

Vlasništvo je uredno!

Agencijska provizija iznosi 3% na dogovorenu cijenu!

Kod: KP4

MOGUĆNOST KUPNJE PUTEM KREDITA!

 

 Riva 4000 m  Centar 4000 m  Plaža 4000 m

 

 

Vaše Ime (obvezno)

Vaš Email (obvezno)

Kontakt Broj (obvezno)

Vaša poruka

Printaj Printaj

   

Realitica Nekretnine
Member
Realitica