Stanovi Prodaja Makarska Nekretnine

Luksuzno Namještena Kuća Makarska

KM275 9 Soba 9 Kupaona 13 Garaze 684,7 m2

Kontaktirajte Agenta

EKSKLUZIVNO – PRILIKA !!! Prodaje se useljiva i luksuzno opremljena kuća sa otvorenim pogledom na more.

Prodaje se luksuzno namještena kuća od 584,8 m2 sa pomoćnim objektom od 99,9 m2 na parceli od 808 m2 u širem centru Makarske. Unaravi glavna kuća se sastoji od:

  • SUTEREN 134,3 m2 – jednosoban stan (53,5 m2), dva spremišta, praonica, kontrolna soba sa bojlerom (solarno zagrijavanje tople vode i fenkojlera koji zagrijavaju svaku prostoriju u kući), vanjski podzemni tank za lož ulje i vanjsta terasa sa kamenim kaminom ().
  • PRIZEMLJE  135,7 m2 – poslovni prostor sa terasom od 10.5 m2 (trenutno u funkciji apartmana)
  • PRVI KAT. 145,8 m2 – komforan stan sa tri spavaće sobe (dvije sobe imaju svoje balkone), dnevni boravak sa kaminom, dvije kupaonice, wc, hodnik i južna terasa od 18 m2.
  • POTKROVLJE 169,0 m2 – nedovršen stan (visoki roh-bau) sa dvije spavaće, tri balkona, dvije kupaonice, ostava, galerija od 25 m2, dnevni boravak i južna terasa od 13.8 m2.

Unutrašnjost kuće (zajednički prostori, hodnici i stepenište) popločani su “San Giorgio” kamenom te je postavljena kovana ograda. Svi prostori u kući imaju centralno zagrijavanje prostorija preko fenkoliera koji energiju dobijaju is solarnih ploča, te se po portebi aktivira peć na lož ulje. Sama kuća i njezin okoliš obiluju kamenom, kamenim ograda, terasama i stepeništem koje se lijepo stapaju u prirodi. Sa svih etaža pruža se otvoren pogled na more koje nitko nikada ne može zakloniti.

Pomoćni objekat koji se nalazi neposredno uz kuću ima 99,9 m2 od čega je 46,9 m2 jednosoban namješten i opremljen apartman, a ostatak se odnosi na 3 garažna mjesta. Mogućnost rekonstrukcije pomoćnog objekta u objekt od cca 950 m2 (Su+Pr+3 kata). Cijeli ovaj dio čini jednu luksuznu cijelinu skupa za zemljištem na kojem se može parkirati desetak automobila. Ukupna zatvorena površina objekta iznosi 684,7 m2 + terasa sa kaminom. Prodaje se kompletno namještena i opremljena svim aparatima skupa sa potpisanim namještajem (uvezen iz Italije). Udaljenst do plaže je 7-8 minuta pješice. Trgovine, restorani, kafići su u krugu 200-tinjak metara od kuće. Uz izgradnju bazena sva uložena sredstva vraćaju se za 7-8 godina.

Ova kuća te trenutno najbolja nekretnina u na Makarskoj Rivijeri (ako usporedite cijenu, kvalitetu gradnje, mogućnosti i lokaciju) te kao takva prestavlja idealan izbor za kupca koji želi biti blizu centra, a sa druge strane daleko buke i galame. 

Više informacija o ovoj nekretnini dajemo isključivo u našem uredu u Makarskoj.  Agencijska provizija iznosi 3% od postignute cijene!

Vlasnički list, uporabna dozvola!

Kod: KM275

 

MOGUĆNOST KUPNJE PUTEM KREDITA!

 

 Riva 300 m  Centar 300 m  Plaža 300 m

 

Vaše Ime (obvezno)

Vaš Email (obvezno)

Kontakt Broj (obvezno)

Vaša poruka

Printaj Printaj

   

 

Realitica Nekretnine
Member
Realitica