Projektiranje i Energatski Certifikat Makarska
Rafting Cetina

Rafting Cetina

Organiziramo Rafring na Centini po povoljnim cijenama.

KONTAKT: 095-851-7602 – Nino

 

 

 

Samo 20-ak km od Splita nalazi se prekrasni gradić s gusarskom prošlošću – Omiš. Smješten na ušću rijeke Cetine i ispod litica Mosora i Omiške Dinare, Omiš pruža fantastične mogućnosti za sve vrste aktivnosti u prirodi, od raftinga, canoeinga, šetnje, vožnji biciklom, canyoninga do slobodnog penjanja.

omiš cetina kayak

 

Rafting na rijeci Cetini započinje u Radmanovim mlinicama ili u Omišu odakle se kreće organiziranim prijevozom do starta raftinga.

0000685611_l_0_cjqk5p

Nakon tri i pol sata spuštanja niz brzace, kupanja u rijeci i uživanja u prekrasnoj prirodi zaštićenog kanjona rijeke Cetine dolazi se na cilj raftinga koji se nalazi u Radmanovim mlinicama. Gostima na raftingu preporuča se ponijeti kupaći kostim, majicu kratkih rukava, tenisice ili sandale koje se vežu uz nogu, ručnik, te odjeću za presvući se nakon raftinga. 

cetina - rafting

 

zrmanja_rafting

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Osiguran je prijevoz do starta raftinga iz Omiša ili Radmanovih mlinica, potrebna oprema za rafting ( prsluk, veslo, kaciga te ukoliko je potrebno zbog vremenskih uvjeta neopren odijelo) te pratnja skipera. Skiperi imaju položenu Međunarodnu licencu za rafting vodiče.

 

rafting omis

 

radmanove10

 

omis-cetina

 

Otkrijte nepoznatu Dalmaciju- zelenu rijeku, veličanstven kanjon, guste zelene šume, vodopade, špilje i bajkovite mlinove. Plivat ćete u čistoj, toploj vodi, voziti se kroz osvježavajuće valove, tuširati se ispod vodopada, piti izvorsku vodu, skakati sa stijena, istraživati špilje.

 Kajak

Putovanje je lako savladivo: od prvog do trećeg stupnja divlje vode. Rafting na Cetini obuhvaća uzbudljive brzace zvučnih imena: zeleni labirint, rock’n’roll slalom, zeleni tunel… Nije potrebno imati prethodnog rafting iskustva. Znanje plivanja je neophodno. Mogu sudjelovati i djeca od 12 godina.

Realitica Nekretnine
Member
Realitica