Materijali za Vaš stan u izgradnji

Materijali za Vaš stan u izgradnji

Opremite Vaše apartmane, stanove, kuće, poslovne prostore sa kvalitetnim materijalima još dok su u izgradnji!

 

 

 

Upravo ste kupili sebi stan / kuću u izgradnji u Makarskoj i bliže se rokovi završetka! Imate mogućnost (ovisno o stupnju dovršenosti) odabrati materijale po vlastitim željama koji su unutar cijenovnog razreda kojeg investitor odobrava! Obično keramičke pločice su do 150 kn/m2, a parketa do 250 kn/m2 ! U praksi se ponekad kod nekih investitora događaju nesporazumi koje je najbolje odmah preduhitriti. Sve što je potrebno je dogovoriti se sa Vašim agentom što sve ulazi u cijenu stana po sistemu “Ključ u ruke”.

Od ostale ponude naših partnera imamo laminate, mozaike, sanitarije, vodomaterijal, centralno grijanje, vodovod i kanalizacija, alati za instalaciju, kade, tuš kade, slavine, hidromasaže, kupaonski namještaj, galanterija, ploče za uređenje vrta i okućnice, kamen, kamene klupice…

 

U našoj višegodišnjem iskustvu rado vam prestavljamo naše partnere sa kojima imamo dugogodišnje iskustvo i samo riječi hvale!

 

 

 

Kada je vaša nekretnina gotova sa grubim i finim građevinskim radovima, vrijeme je da vašu nekretninu opremite sa namještajem! 

San ima svoju adresu ®

 

Realitica Nekretnine
Member
Realitica